Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Published on Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW (https://www.etnologia.uw.edu.pl)

Strona główna > Printer-friendly > Kulturowe i społeczne aspekty konsumpcji i produkcji żywności w społecznościach lokalnych w świetle najnowszych zmian geopolitycznych. Monografia etnograficzna okolic Dąbrowy Białostockiej

Kulturowe i społeczne aspekty konsumpcji i produkcji żywności w społecznościach lokalnych w świetle najnowszych zmian geopolitycznych. Monografia etnograficzna okolic Dąbrowy Białostockiej

Kulturowe i społeczne aspekty konsumpcji i produkcji żywności w społecznościach lokalnych w świetle najnowszych zmian geopolitycznych. Monografia etnograficzna okolic Dąbrowy Białostockiej

Przydatne informacje
Logo NCN
Źródło Finansowania: 
Narodowe Centrum Nauki [1]
Nr grantu: 
2011/03/N/HS3/03799
Kierownik grantu: 
Mroczkowska Joanna
Wykonawca: 
Zowczak Magdalena (opiekun merytoryczny)
Lider grantu: 
UW
Wysokość dofinansowania: 
50 130
Termin rozpoczęcia: 
20-09-2012
Termin zakończenia: 
19-09-2014

Na skróty

  • Dyżury
  • Katalog biblioteki
  • Plany zajęć
  • Pracownicy
  • Kalendarz wydarzeń

Adres URL źródła: https://www.etnologia.uw.edu.pl/instytut/badania/granty/kulturowe-i-spoleczne-aspekty-konsumpcji-i-produkcji-zywnosci-w

Odnośniki
[1] http://ncn.gov.pl/