Institute of Ethnology and Cultural Anthropology in Warsaw
Published on Institute of Ethnology and Cultural Anthropology in Warsaw (https://www.etnologia.uw.edu.pl)

Home > Printer-friendly > Kulturowe i społeczne aspekty konsumpcji i produkcji żywności w społecznościach lokalnych w świetle najnowszych zmian geopolitycznych. Monografia etnograficzna okolic Dąbrowy Białostockiej

Kulturowe i społeczne aspekty konsumpcji i produkcji żywności w społecznościach lokalnych w świetle najnowszych zmian geopolitycznych. Monografia etnograficzna okolic Dąbrowy Białostockiej

Kulturowe i społeczne aspekty konsumpcji i produkcji żywności w społecznościach lokalnych w świetle najnowszych zmian geopolitycznych. Monografia etnograficzna okolic Dąbrowy Białostockiej

Przydatne informacje
Logo NCN
Źródło Finansowania: 
Narodowe Centrum Nauki [1]
Nr grantu: 
2011/03/N/HS3/03799
Kierownik grantu: 
Mroczkowska Joanna
Wykonawca: 
Zowczak Magdalena (opiekun merytoryczny)
Lider grantu: 
UW
Wysokość dofinansowania: 
50 130
Termin rozpoczęcia: 
20-09-2012
Termin zakończenia: 
19-09-2014

Source URL: https://www.etnologia.uw.edu.pl/en/node/2829

Links
[1] http://ncn.gov.pl/